2023- Mi vár ránk idén?

Már megszokhattátok, hogy minden évben, Karácsony után egy kicsit visszavonulunk. Ilyenkor állataink pihennek, téli álmot alszanak, és felkészülnek a nyitásra. Ahogy tesszük ezt mi is- minden évben,- kivéve a pihenést, ugyanis mi ilyenkor gőzerővel dolgozunk a (fel)újításokon, a meglepetéseken… hogy mire kitavaszodik, egy csodálatos és igényes udvar táruljon elétek. Idén is készülünk több újdonsággal, de erre majd még egy picit később visszatérünk. Mint látjátok, elkezdtünk blogot is vezeteni, hogy kicsit jobban belelássatok a Piczinke Póniudvar életébe. Mesélünk majd sokat az állatainkról, rengeteg érdekességet fogtok majd megtudni róluk, rólunk, írunk majd a programokról, a mindennapjainkról, aktualitásokról.. Szóval érdemes lesz minket követni. 🙂

Vigyázz, készülj – mindjárt itt van!

Már csak hetek-hónapok kérdése és már be is léphettek az ébredező természettel együtt az állatsimogató világába, ahol megannyi játékkal és alpakával játszhattok újra a szabad ég alatt.

Apropó: Idén sem hagyunk titeket programok nélkül, de mindent a maga idejében. 😉

Kövessetek minket, mert hamarosan újabb bejegyzéssel jelentkezünk, de addig is küldünk pár fotót bolyhos, szőrős négylábú barátaitokról, hogy ebben a szürke, nyirkos téli délutáni hangulatot feldobjuk.

Piczinke Póniudvar