Szolgáltatások

 

AMIT KÍNÁLUNK

Önfeledt kikapcsolódás gyerekekkel – unatkozás nélkül

 

Élmény Pónilovaglás

Állatszerető csemeték kipróbálhatják a pónilovaglást. A lovaglásról elmondható, hogy sajátos filozófia, életmód és gondolkodásmód övezi, amely fegyelmezetté, magabiztossá, felelősségteljessé és rendszeretővé tesz és nevel. A legkisebbek fáradhatatlan mozgásigényének kielégítésének és energiáinak lekötésének kiváló eszköze a lovaglás, és minden ló körüli teendő elsajátítása. A lovaglás számos izomcsoportot fejleszt, segít a helyes testtartás megtalálásában és kiválóan alakítja a mozgáskoordinációt és az egyensúlyt. A kisgyerek önállóbbá és magabiztosabbá válik, sikerélményekkel gazdagodhat, ezen felül megtanulják az állat szeretetét.

Azoknak a gyermekeknek is kifejezetten ajánljuk, akik épp ellenkezőleg állnak a világhoz, kicsit visszahúzódóak, nehezen nyílnak meg, esetleg mozgásfejlesztésre, vagy a társas kapcsolatok erősítésére lenne szükségük, nálunk ők is pozitív élményekkel, sikerekkel gazdagodhatnak.

Ajánlott korosztály: 2-8 év
Felszerelést és vezetőt minden esetben biztosítunk a programhoz, amelyhez lovaglótudás egyébként nem szükséges.

Póni bérlés, Póni bérlés cégeknek, oviknak

Legyen szó sérült, magatehetetlen gyerkőcről, vagy csak egy házi szülinapról, vagy rendezvényről, vagy csak egyszerűen azért, mert a gyermeked nagy álma, hogy elvihesse őt sétálni,
vagy megmutathassa a kis barátainak, hogy bizony hozzá a paci házhoz jött…
Felszerelést és vezetőt minden esetben biztosítunk a programhoz, amelyhez lovaglótudás egyébként nem szükséges.

Állatsimogató udvar

A kicsik egyik kedvenc programja az állatsimogatás – nem csak hasznos ismereteket nyújt, de izgalmas szórakozás is.

Piczinke-gazdaságunkban szeretnénk testközelben megmutatni a háztáji parasztudvarok állatvilágát, amely nagyszerű kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak. A kíváncsi lurkók közvetlenül számos- szelíd kisállattal, őshonos háziállattal ismerkedhetnek meg. Simogathatják, etethetik őket (pénztárunkban kapható állateledel), ezáltal is erősítve az állatokhoz való kötődésüket és szeretetüket.

sliderkozepbg

Gyerekzsúr, szülinapi party

Ha egy felejthetetlen születésnapról álmodsz, akkor van egy jó hírünk: MEGTALÁLTAD!

Különleges hangulattal varázsoljuk el a gyermekeket és a felnőtteket, segítséget nyújtunk elképzeléseid, ötleteid megvalósításában, hogy az élmény a zsúr minden résztvevője számára örök legyen. Levesszük a szülők válláról a készülődéssel járó kavalkád terheit, családias hangulatot biztosítunk. Egy biztos:

A nap végén nem marad más, mint sok kipirult arcú, csillogó szemű kis csapat,
akik közül a kis ünnepelt talán élete végéig emlékezni fog erre a fantasztikus szülinapra!

Rendeld meg születésnapi csomagunk egyikét!

Osztálykirándulás szervezése

Pedagógussal történő előzetes egyeztetés alapján! A diákok megismerkedhetnek a régi falusi élettel és környezettel, a megélt élmények áldásos közösségfejlesztő hatása pedig vitathatatlan.

Táboroztatás

Nyári gyerektáborok Budapesten, Póniudvarunkban. Célunk, hogy minden kis és nagyobb vendégünk érdeklődéséhez igazodva tudjon nálunk szórakozni, illetve táborozni. Ennek érdekében a lehető legrugalmasabban próbáltuk a tábori napok kialakítását, a szórakozási lehetőségeket létrehozni. A tábor minden napján a nálunk vendégeskedők háromszori ellátásban részesülnek.

Töltse le a táborozáshoz szükséges dokumentumokat:

EÜ nyilatkozat      Jelentkezési lap      Ajánlott felszerelések      

Lovas tábor nyilatkozat      Leírások

 

 Terápiás célú állatsimogatás/ lovagoltatás

sliderkozepbg2

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusVisit Us On Instagram