Szülinap

Születésnap

Szeretnéd, ha gyermekednek felejthetetlen születésnapi bulija lenne?

Tudjuk, hogy egy születésnapi buli megismételhetetlen alkalom, tudjuk, hogy mennyire fontos ez a jeles nap a szülőknek és a gyerekeknek is egyaránt…

Rengeteg helyen lehet ünnepelni: játszóházban, étteremben.. de a műsor szinte mindenhol ugyanaz. Pont emiatt szerettük volna, hogy mi mások legyünk. Többet adjunk. Emléket és élményt nyújtsunk. És a visszajelzések alapján ez sikerült is.Idilli környezet, friss levegő. Gyermeked és az ő barátai vannak a középpontban egy elkülönített, direkt születésnapra kialakított helyszínen a Póniudvarunkban.  Persze, ez még nem túl extra, ugye? Itt jön a képbe az, hogy gyermeked igényére szabhatod a születésnapi bulit. Természetesen MI segítünk Neked ebben… és ami a legfontosabb, hogy a gyerekek nem csak jól érzik magukat, de még tanulnak is.

Tényleg csak a képzeleted szab határt…

Ha szeretnétek jelmezben érkezhettek. Pónihátra pattanhattok. Gokartban kőrözhettek. Kincset kereshettek. Tudunk csinálni sorversenyeket, ki mit tud játékot.. bármit, amit a gyermeked szeretne, hiszen ez a nap RÓLA szól! Hidd el, hogy a nap végén nem marad már, mint sok kipirult arcú, csillogó szemű kis csapat, akik közül a kis ünnepelt talán élete végéig emlékezni fog erre a fantasztikus születésnapra!

Eszem-iszom, dínom-dánom…

Megterített, igényes születésnapi asztallal várunk Titeket. Díszek, lufik, lampionok.  Ételt behozhattok, sőt nincs sablon születésnapi torta sem, hiszen TE tudod, hogy gyermeked milyet szeretne a legjobban. Limonádé, sós és édes sütikkel Mi is készülünk.. ezeket az áraink tartalmazzák, úgyhogy nincs plusz rejtett költség.

Hogy miért nálunk ünnepeljetek?Nem egy megszokott születésnapban lesz részetek. Idilli környezetben, friss levegőn tölthetitek ezt a jeles alkalmat. Minden korosztály számára élvezhető születésnapot rendezünk. Elkülönített részt biztosítunk az ünneplő csapat számára, és természetesen a válladról a készülődéssel járó kavalkád terheit. Családias hangulatot biztosítunk, Ti vagytok a főszereplők, úgyhogy segítünk ötleteid megvalósításában, hogy az élmény a zsúr minden résztvevője számára örök legyen.

Felkészültél?

Ha valamiért nem tudtok, vagy nem szeretnétek máshol tölteni ezt a jeles napot, de ha gyermeked minden vágya egy igazi póniló, akkor nézd meg EZT az ajánlatunkat! Szeretnéd, ha az oviba/ suliba, vagy akár rendezvényre vinnénk pónikat? Akkor EZT neked találtuk ki. 

 

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Google PlusVisit Us On Instagram