Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Kényelmes, sportos, játszós' ruhában. Gondosan ügyelünk udvarunk tisztán tartására, de mivel sok állatunk van, ezért érdemes nem estélyi ruhában érkezni. 🙂 Időjárástól függő ruha- sportcipő, farmer tökéletes választás.
Büfé üzemel az udvarban így apróságokat tudtok venni, de tudunk segíteni étel rendelésben is. Ennivalót nyugodtan hozhattok magatokkal, de kérjük, hogy az állatokat ne etessétek vele.
Parkolás a póniudvarral szemben az út szélén lehetséges, nem fizetős.
Nincs szükség regisztrációra, sem előzetes bejelentkezésre. Hétfő, kedd kivételével nyitva vagyunk, nyitvatartási időben bármikor jöhettek. Eső, és hó esetén viszont az udvarunk élvezhetetlenné válik, olyankor nem tudtuk hozzánk jönni. Érdemes figyelni Facebook oldalunkat, mert ott értesítünk mindig benneteket: https://www.facebook.com/piczinkeponiudvar/
1 éves már lóhátra lehet pattanni. Ebben a korban a kicsik már élvezik, hogy a póniló hátán ülhetnek, persze védőfelszerelésben és nem egyedül. 🙂 Segítőnk a pacit vezeti, anyu, vagy apu pedig hátulról fogja a babát.
Sokszor kérdezitek.. Nagyon fontos, hogy ne engedjétek, hogy a kisebb gyerekek nyúzzák őket. Ne üljenek rá, ne emelgessék őket, ne kiabáljanak velük. Ezt az állatok nem szeretik. A simogatást, a halkabb beszédet viszont igen. Sajnos sokan kedvességből szeretnék az állatokat etetni, viszont ezzel az állatokkal árthattok. 🙁 Répa, alma a nyusziknak adható, de a házi koszt nem tesz jót nekik.
Hétvégente nagyon sokan látogattok meg minket, ezért a hétfő és a kedd nálunk a pihenőnap. Nem nálunk. Hanem az állatainknál. Szükségük van rá. Ilyenkor extra törődést és szeretetet kapnak tőlünk, hatalmasakat játszanak az udvarban és ilyenkor mozgatjuk ki őket és nagyokat sétálunk velük. Szóval így telik a szabadnapjuk a Piczinke lakóinknak. 🙂
Van egy jó hírünk: NINCS és nem is lesz. 🙂 Hogy miért? Mert ez a hely az együttlétről szól. Nem a telefonról, nem a munkáról, hanem a családról és rólatok.