Kedves Szülők,

Emlékszel még, hogy gyerekként mekkora örömmel és izgalommal vártad ezt a jeles napot? Gondosan kitisztítva kitetted a csizmát az ablakba, majd reggel az volt az első, hogy csillogó szemekkel rohantál megnézni, hogy mi lapul a kis csizmádban. Így volt, ugye? Melegséggel tölti meg még most is a szívedet!

Tudom, hogy hetek óta azon gondolkozol, hogy mit vegyél a gyermekednek, vajon minek örülne a legjobban. Tudom, hogy rengeteg jobbnál jobb játék és édesség lapul az üzletek polcain, de mi lenne, ha idén visszahoznánk a régi idők hangulatát, a valódi csodát, ahol a Mikulás-várás varázsa jelen van és látnád a gyermeked szemében ugyanazt a csillogást és önfeledt örömöt, pont azt, amit Te is átéltél kiskorodban?

A manóimmal együtt egy különleges, felejthetetlen élményt adunk gyermeked részére, ahol a csoda valóra válik.  A segítőimmel együtt már elkezdtük berendezni a varázslatos, mesebeli szobámat, ahol minden száj tátva marad, ahonnan melegség és szeretet árad, s ahol – akár csak egy pillanatra is – a felnőtt újra gyermeknek érezheti magát és a gyerek igazán otthonra találhat. A lehető legszebb környezetet varázsoljuk  a kis látogatóink számára… kellően meseszerű, ugyanakkor valósághű, hogy aki belép a szobába, legyen az felnőtt vagy gyerek, pontosan tudja, ki “lakik” ott, abban a hangulatos kis helyiségben.

Idén először a pónijaim is segíteni fogják a munkámat, ugyanis a gyereket póniháton fogják elkísérni a manóim a kis házikómhoz, ahol meleg varázsitallal várom őket. Ha tele a bendő, akkor egyesével fogjuk őket szólítani, és átadom nekik személyes üzenetemet. (Nagyon boldog lennék, ha a gyerekek készülnének nekem személyes meglepetéssel- rajzolnának, vagy akár énekelnének is.)

… az ajándékokat már elkezdtük becsomagolni. Mindenkinek készítettem egy oklevelet, amit a csomag mellé fogok átnyújtani.

Mit tartalmaz ez a különleges találkozás:

» személyes találkozást a manóimmal és velem (a program 45 perces, a mikulással való találkozás 10-15 perces)
» póniháton érkezést
» névre szóló oklevelet
» igényes Mikulás csomagot
» meleg varázsitalt és kalácsot
» meleg varázsitalt a kísérőnek

És még mindez nem elég, hiszen a gyerekek a nagy találkozás előtt mézeskalácsot fognak díszíteni, majd egy interaktív játék keretein belül a segítőimmé is válhatnak.

8.000 Ft/ gyermek

Tesó kedvezmény: 1.000 Ft az eredeti végösszeg árából

Kísérő belépő: 3.000,- Ft, melyet a helyszínen készpénzben kell fizetni.

A testvérrel érkező fél évet be nem töltött gyermeknek ingyenes a belépő, de őneki nem tudunk csomagot biztosítani. Amennyiben a szülő igényli, hogy a kis testvér (1/2 év alatti) is kapjon csomagot, úgy ki kell fizetni a belépő árát.

Az elmúlt években az összes helyünk betelt, úgyhogy ne habozz, regisztrálj, ne maradj le erről a különleges, varázslatos találkozásról! November 28 – december 8-ig várlak Titeket!

Ide kattintva pedig követheted azt a titkos oldalt, ahol újabb és újabb részleteket árulok el nektek a nagy találkozásról. És ne feledd: gyermeki énünket tartsuk meg, mert Mikulás igenis létezik!