Születésnap

Szeretnéd, ha gyermekednek felejthetetlen születésnapi bulija lenne?

Tudjuk, hogy egy születésnapi buli megismételhetetlen alkalom, tudjuk, hogy mennyire fontos ez a jeles nap a szülőknek és a gyerekeknek is egyaránt…

Rengeteg helyen lehet ünnepelni: játszóházban, étteremben.. de a műsor szinte mindenhol ugyanaz. Pont emiatt szerettük volna, hogy mi mások legyünk. Többet adjunk. Emléket és élményt nyújtsunk. És a visszajelzések alapján ez sikerült is.Idilli környezet, friss levegő. Gyermeked és az ő barátai vannak a középpontban egy elkülönített, direkt születésnapra kialakított helyszínen a Póniudvarunkban.  Persze, ez még nem túl extra, ugye? Itt jön a képbe az, hogy gyermeked igényére szabhatod a születésnapi bulit. Természetesen MI segítünk Neked ebben… és ami a legfontosabb, hogy a gyerekek nem csak jól érzik magukat, de még tanulnak is.

Tényleg csak a képzeleted szab határt…

Ha szeretnétek jelmezben érkezhettek. Pónihátra pattanhattok. Gokartban kőrözhettek. Kincset kereshettek. Tudunk csinálni sorversenyeket, ki mit tud játékot.. bármit, amit a gyermeked szeretne, hiszen ez a nap RÓLA szól! Hidd el, hogy a nap végén nem marad már, mint sok kipirult arcú, csillogó szemű kis csapat, akik közül a kis ünnepelt talán élete végéig emlékezni fog erre a fantasztikus születésnapra!

Eszem-iszom, dínom-dánom…

Megterített, igényes születésnapi asztallal várunk Titeket. Díszek, lufik, lampionok.  Ételt behozhattok, sőt nincs sablon születésnapi torta sem, hiszen TE tudod, hogy gyermeked milyet szeretne a legjobban. Limonádéval Mi is készülünk.. ezt az áraink tartalmazzák.

Hogy miért nálunk ünnepeljetek?Nem egy megszokott születésnapban lesz részetek. Idilli környezetben, friss levegőn tölthetitek ezt a jeles alkalmat. Minden korosztály számára élvezhető születésnapot rendezünk. Elkülönített részt biztosítunk az ünneplő csapat számára, és természetesen a válladról a készülődéssel járó kavalkád terheit. Családias hangulatot biztosítunk, Ti vagytok a főszereplők, úgyhogy segítünk ötleteid megvalósításában, hogy az élmény a zsúr minden résztvevője számára örök legyen.

Felkészültél?

Ha valamiért nem tudtok, vagy nem szeretnétek máshol tölteni ezt a jeles napot, de ha gyermeked minden vágya egy igazi póniló, akkor nézd meg EZT az ajánlatunkat! Szeretnéd, ha az oviba/ suliba, vagy akár rendezvényre vinnénk pónikat? Akkor EZT neked találtuk ki.