Poniudvar.hu

Poniudvar.hu

Állatsimogató udvar a Normafánál

Piczinke Mikulás

Találkozás a Mikulással

Egy fantasztikus élményben lesz részetek...

Kedves anyu és apu!

Emlékszel még, hogy gyerekként mekkora örömmel és izgalommal vártad ezt a jeles napot? Gondosan kitisztítva kitetted a csizmát az ablakba, majd reggel az volt az első, hogy csillogó szemekkel rohantál megnézni, hogy mi lapul a kis csizmádban. Így volt, ugye? Melegséggel tölti meg még most is a szívedet!

Tudom, hogy hetek óta azon gondolkozol, hogy mit vegyél a gyermekednek, vajon minek örülne a legjobban. Tudom, hogy rengeteg jobbnál jobb játék és édesség lapul az üzletek polcain, de mi lenne, ha idén visszahoznánk a régi idők hangulatát, a valódi csodát, ahol a Mikulás-várás varázsa jelen van és látnád a gyermeked szemében ugyanazt a csillogást és önfeledt örömöt, pont azt, amit Te is átéltél kiskorodban?

Érkezés póniháton

Találkozás télanyóval és a manókkal

forró kakaó és kalács

Egyéni találkozás a mikulással

varázserdő

névre szóló oklevél

Piczinke Mikulás program részletes leírása:

Mikulás 2023​

A manóimmal együtt egy különleges, felejthetetlen élményt adunk gyermeked részére, ahol a csoda valóra válik. A segítőimmel együtt már elkezdtük berendezni a varázslatos, mesebeli szobámat, ahol minden száj tátva marad, ahonnan melegség és szeretet árad, s ahol – akár csak egy pillanatra is – a felnőtt újra gyermeknek érezheti magát és a gyerek igazán otthonra találhat. A lehető legszebb környezetet varázsoljuk a kis látogatóink számára… kellően meseszerű, ugyanakkor valósághű, hogy aki belép a szobába, legyen az felnőtt vagy gyerek, pontosan tudja, ki „lakik” ott, abban a hangulatos kis helyiségben.

A programra regisztráció szükséges!