Kedves Szülők,

A manóim minden követ megmozgattak, a segítőim mindenkit felhívtak, de sajnos idén nem fogom tudni személyesen átadni az ajándékom.

Tudom, hogy vártak a gyerekek, tudom, hogy hatalmas csalódás lesz számukra, mert az idei Mikulás-váró csoda egy kicsit más lesz, de nem hagyhatom, hogy bárki is szomorkodjon emiatt.

A rénszarvasok munkába állnak, a manóim már csomagolják az ajándékokat, úgyhogy, ha szeretnéd, hogy idén a kémény helyett a postaládába landoljon a személyre szóló kis csomagom, akkor kérlek jelezz nekem időben, maximum november 30-ig,
Ha már regisztráltál a rendezvényünkre, akkor eldöntheted, hogy a meglepetésem választod, vagy inkább a visszautalást kéred. Ha az ajándékom választod, akkor azzal a Póniudvar működését, és az állatok etetését is támogatod ebben a nehéz időszakban.

 

Ha szeretnéd Te is meglepni gyermeked, akkor:

A csomag ára 8.000 Ft, amit a számlaszámunkra tudsz utalni. Kérjük, hogy a megjegyzésbe írd bele gyermeked nevét, és lakcímét. 🎅🤶

 

1. Mikulás csomagot kérem

Mit tartalmaz a csomag?

–  személyre szóló oklevél
–  Sünike, kezében apró meglepetésekkel
–  gyermek belépő udvarunkba
–  4 oldalas játéklap

Ha ezt a lehetőséget választod, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az info@poniudvar.hu e-mail címen. Kérjük írd bele a nevet, amelyről az utalás érkezett, gyermeked nevét és lakcímét.

 

 

 

2. A pénzt szeretném visszakapni

Ha ezt a lehetőséget választod, kérjük, hogy küldj nekünk e-mailt (info@poniudvar.hu), ami a következőket kell, hogy tartalmazza:

–  Név (amiről az utalás érkezett)
–  Bankszámlaszám.

 

Ha pedig lemaradtál a regisztrációról, de szeretnéd Te is meglepni gyermeked, akkor:

A csomag ára 8.000 Ft, amit a számlaszámunkra tudsz utalni. Kérjük, hogy a megjegyzésbe írd bele gyermeked nevét, és lakcímét.

Ho-ho-ho, bízom benne, hogy jövőre mindenkit egyesével meg tudok ölelgetni! 🎅🤶

Ide kattintva pedig követheted azt a titkos oldalt, ahol újabb és újabb részleteket árulok el nektek. És ne feledd: gyermeki énünket tartsuk meg, mert Mikulás igenis létezik!