Kedves Szülők,

Emlékszel még, hogy gyerekként mekkora örömmel és izgalommal vártad ezt a jeles napot? Gondosan kitisztítva kitetted a csizmát az ablakba, majd reggel az volt az első, hogy csillogó szemekkel rohantál megnézni, hogy mi lapul a kis csizmádban. Így volt, ugye? Melegséggel tölti meg még most is a szívedet!

Tudom, hogy hetek óta azon gondolkozol, hogy mit vegyél a gyermekednek, vajon minek örülne a legjobban. Tudom, hogy rengeteg jobbnál jobb játék és édesség lapul az üzletek polcain, de mi lenne, ha idén visszahoznánk a régi idők hangulatát, a valódi csodát, ahol a Mikulás-várás varázsa jelen van és látnád a gyermeked szemében ugyanazt a csillogást és önfeledt örömöt, pont azt, amit Te is átéltél kiskorodban?

A manóimmal együtt egy különleges, felejthetetlen élményt adunk gyermeked részére, ahol a csoda valóra válik.  A segítőimmel együtt már elkezdtük berendezni a varázslatos, mesebeli szobámat, ahol minden száj tátva marad, ahonnan melegség és szeretet árad, s ahol – akár csak egy pillanatra is – a felnőtt újra gyermeknek érezheti magát és a gyerek igazán otthonra találhat. A lehető legszebb környezetet varázsoljuk  a kis látogatóink számára... kellően meseszerű, ugyanakkor valósághű, hogy aki belép a szobába, legyen az felnőtt vagy gyerek, pontosan tudja, ki "lakik" ott, abban a hangulatos kis helyiségben.

Pónijaim is segíteni fogják a munkámat, ugyanis a gyereket póniháton fogják elkísérni a manóim a kis házikómhoz, ahol meleg varázsitallal várom őket. Ha tele a bendő, akkor egyesével fogjuk őket szólítani, és átadom nekik személyes üzenetemet. (Nagyon boldog lennék, ha a gyerekek készülnének nekem személyes meglepetéssel- rajzolnának, vagy akár énekelnének is.)

... az ajándékokat már elkezdtük becsomagolni. Mindenkinek készítettem egy oklevelet, amit a csomag mellé fogok átnyújtani.

Mit tartalmaz ez a különleges találkozás:
(a program 50-60 perces, a mikulással való találkozás 10-15 perces)

» személyes és egyéni találkozást a manóimmal és velem (nem csoportos)
» póniháton érkezést
» névre szóló oklevelet
» igényes Mikulás csomagot
» Mikulás fejtörőket
» Mikulás Postát
» Manó varázs erdőt a varázsszemüvegen keresztül
» Rénszarvas csemege készítést
» meleg varázsitalt (habos kakaó) és vajas kalács a gyerekeknek
» meleg varázsitalt (habos kakaó) a kísérőknek

És még mindez nem elég, hiszen a gyerekek a nagy találkozás előtt mézeskalácsot fognak díszíteni, majd egy interaktív játék keretein belül a segítőimmé is válhatnak.


Áraink

Ár Leírás
Gyermekbelépő ára 17.990 Ft
dec. 4., 5., 6. 19.990 Ft
Kísérőbelépő ára 3.990 Ft a helyszínen készpénzben kell fizetni
nov. 27., 28., dec. 1., 2., 3., 4., 5., 6. 4.990 Ft a helyszínen készpénzben kell fizetni
Testvérkedvezmény 1.000 Ft gyermekenként az eredeti végösszeg árából (Csak a gyerekek belépőjét kell előre fizetni)
A testvérrel érkező fél évet be nem töltött gyermeknek a belépő ára ingyenes Amennyiben a szülő igényli, hogy a kis testvér (1/2 év alatti) is kapjon csomagot, úgy ki kell fizetni a Mikulás Csomag árát.

A testvérrel érkező fél évet be nem töltött gyermeknek ingyenes a belépő. Amennyiben a szülő igényli, hogy a kis testvér (1/2 év alatti) is kapjon csomagot, úgy ki kell fizetni a Mikulás Csomag árát.

Az elmúlt években az összes helyünk betelt, úgyhogy ne habozz, regisztrálj, ne maradj le erről a különleges, varázslatos találkozásról! November 20 - december 9-ig várlak Titeket!

Fizetés

Idén is van lehetőségetek Mikuláscsomagot rendelni:

A rénszarvasok munkába állnak, a manóim már csomagolják az ajándékokat, úgyhogy, ha szeretnéd, hogy idén a kémény helyett a postaládába landoljon a személyre szóló kis csomagom, akkor kérlek jelezz nekem időben, maximum november 30-ig.

 

Ha szeretnéd Te is meglepni gyermeked, akkor:

A csomag ára 8.000 Ft, amit a számlaszámunkra tudsz utalni (OTP 11732064-20065867-00000000 Svábhegyi Kutyaszalon Kft.). Kérjük, hogy a megjegyzésbe írd bele gyermeked nevét, és lakcímét. 🎅🤶

 

 

 

 

Mikulás csomag

Mit tartalmaz a csomag?

-  személyre szóló oklevél
-  Sünike, kezében apró meglepetésekkel
-  gyermek belépő udvarunkba
-  4 oldalas játéklap

Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@poniudvar.hu e-mail címen. Kérjük, írd bele gyermeked nevét és lakcímét.

 

 

Ide kattintva pedig követheted azt a titkos oldalt, ahol újabb és újabb részleteket árulok el nektek a nagy találkozásról. És ne feledd: gyermeki énünket tartsuk meg, mert Mikulás igenis létezik!