[dtbaker_banner text=”Hogy miket csinálhatsz nálunk?” linkhref=”” type=”brush”]

 

Önfeledt kikapcsolódás gyerekekkel – unatkozás nélkül

[dtbaker_banner text=”Lovaglás gyerekeknek” linkhref=”https://poniudvar.hu/elmeny-ponilovaglas/” type=”banner”]
Állatszerető csemeték kipróbálhatják a lovaglást, pónilovaglást. A lovaglásról elmondható, hogy sajátos filozófia, életmód és gondolkodásmód övezi, amely fegyelmezetté, magabiztossá, felelősségteljessé és rendszeretővé tesz és nevel. A legkisebbek fáradhatatlan mozgásigényének kielégítésének és energiáinak lekötésének kiváló eszköze a lovaglás, és minden ló körüli teendő elsajátítása. A lovaglás számos izomcsoportot fejleszt, segít a helyes testtartás megtalálásában és kiválóan alakítja a mozgáskoordinációt és az egyensúlyt. A kisgyerek önállóbbá és magabiztosabbá válik, sikerélményekkel gazdagodhat, ezen felül megtanulják az állat szeretetét.

Azoknak a gyermekeknek is kifejezetten ajánljuk, akik épp ellenkezőleg állnak a világhoz, kicsit visszahúzódóak, nehezen nyílnak meg, esetleg mozgásfejlesztésre, vagy a társas kapcsolatok erősítésére lenne szükségük, nálunk ők is pozitív élményekkel, sikerekkel gazdagodhatnak.

Ajánlott korosztály: 2-8 év
Felszerelést és vezetőt minden esetben biztosítunk a programhoz, amelyhez lovaglótudás egyébként nem szükséges.

A pónilovaglásról bővebben ITT olvashatsz.

[dtbaker_banner text=”Állatsimogató udvar” linkhref=”https://poniudvar.hu/allatsimogato-udvar/” type=”banner”]
A kicsik egyik kedvenc programja az állatsimogatás – nem csak hasznos ismereteket nyújt, de izgalmas szórakozás is.

Piczinke-gazdaságunkban szeretnénk testközelben megmutatni a háztáji parasztudvarok állatvilágát, amely nagyszerű kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak. A kíváncsi lurkók közvetlenül számos- szelíd kisállattal, őshonos háziállattal ismerkedhetnek meg. Simogathatják, etethetik őket (pénztárunkban kapható állateledel), ezáltal is erősítve az állatokhoz való kötődésüket és szeretetüket.

Az állatsimogatásról bővebben ITT olvashatsz.

[dtbaker_banner text=”Gyerekzsúr, szülinapi party” linkhref=”https://poniudvar.hu/szulinap/” type=”banner”]
Ha egy felejthetetlen születésnapról álmodsz, akkor van egy jó hírünk: MEGTALÁLTAD!

  • Különleges hangulattal varázsoljuk el a gyermekeket és a felnőtteket.
  • Segítséget nyújtunk elképzeléseid, ötleteid megvalósításában, hogy az élmény a zsúr minden résztvevője számára örök legyen.
  • Levesszük a szülők válláról a készülődéssel járó kavalkád terheit
  • Családias hangulatot biztosítunk.

Egy biztos:
A nap végén nem marad más, mint sok kipirult arcú, csillogó szemű kis csapat,
akik közül a kis ünnepelt talán élete végéig emlékezni fog erre a fantasztikus szülinapra!

Születésnapi bulijainkról bővebben ITT olvashatsz.

[dtbaker_banner text=”Osztálykirándulás” linkhref=”https://poniudvar.hu/szolgaltatasok/osztalykirandulas/” type=”banner”]

Tudjuk, hogy fejtörést okoz, hogy hova vigyétek a gyerekeket: ne legyen túl messze, a srácok élvezzék, ne unatkozzanak.

Van egy jó hírünk! Udvarunkban nincs unatkozás. Sem a picik, sem a nagyok.. sőt még a felnőttek sem szoktak.

Pedagógussal történő előzetes egyeztetés alapján! A diákok megismerkedhetnek a régi falusi élettel és környezettel, a megélt élmények áldásos közösségfejlesztő hatása pedig vitathatatlan.

Osztálykirándulásról bővebben ITT olvashatsz.

[dtbaker_banner text=”Táboroztatás” linkhref=”https://poniudvar.hu/gyerektaborok/” type=”banner”]

Tudjuk, hogy a nyári szünet gyakran komoly kihívást jelent, hiszen a kicsik elhelyezéséről, szórakoztatásáról gondoskodniuk kell a nyári hónapok alatt is. Szülőként azt is tudjuk, hogy milyen nehéz másra bízni a gyerekeket, de néha muszáj elengedni a kezüket, hiszen a tábor egy örök emléket nyújt, -persze csak akkor, ha jól szervezett, ha képzett, türelmes és kedves vezetőkre bízhatjuk őket, na és persze ötletes, fordulatos játékokat, programokat találunk ki, hogy véletlenül se unatkozzanak. Nem könnyű a gyerekek figyelmét lekötni és elterelni a TV-ről, meg a telefonról.. no de persze nem lehetetlen. Eddig mindig előre kitaláltuk, hogy mit fogunk csinálni, miket fogunk játszani.. de hamar rájöttünk, hogy ez a srácok számára nem élvezetes, hiszen lehet, hogy az adott napon semmi kedvük nem lesz hozzá. Akkor meg mit ér az egész, ha nem élvezik? Semmit!Nyári gyerektáborok Budapesten, Póniudvarunkban. Célunk, hogy minden kis és nagyobb vendégünk érdeklődéséhez igazodva tudjon nálunk szórakozni, illetve táborozni. Ennek érdekében a lehető legrugalmasabban próbáltuk a tábori napok kialakítását, a szórakozási lehetőségeket létrehozni. A tábor minden napján a nálunk vendégeskedők háromszori ellátásban részesülnek.

Gyerektáborról bővebben ITT olvashatsz.

Töltse le a táborozáshoz szükséges dokumentumokat:

Tábor jelentkezés és nyilatkozat

 

 

 

[dtbaker_banner text=”Ajándék Utalvány” linkhref=”https://poniudvar.hu/szolgaltatasok/ajandek-utalvany/” type=”banner”]

Ajándékozz élményt és emléket egyben!

A te ajándékod és a mi udvarunk együtt hihetetlen meglepetés lesz. Az ajándékutalvánnyal nem lehet melléfogni. Ideális választás szülinapra, névnapra, karácsonyra vagy nászajándékként. Gyors, egyszerű és személyre szabható.

Ajándékutalványról bővebben ITT olvashatsz.