Mesebeli lovas, pónis fotózás
A fotózás családonként, óránként történik. Az ár magában foglalja a belépőt az udvarra, egy ottani kísérőt, aki segít a lovakkal, és a fotózást pónilóval erdőben és/vagy mezőn. Az elkészült képekből a megrendelő retusálva megkapja a 20 legjobb fotót digitálisan, eredeti nagy méretben elküldve.
Mi a helyzet, ha több kép tetszik végül, mint 20?
Lehetőség van opcionálisan, majd a kész képek átnézése után a teljes anyag megvásárlására. Ekkor ezek szintén retusálás után digitálisan kerülnek megküldésre.
Javasolt ruházat:
Fiúknak egyszerűbb a kérdés. Farmer, ingecske vagy egyszínű póló. Kislányoknak szép hosszú ruha, fehér vagy bohém virágos. Csipke. Ha szeretnétek a kislányotoknak tütü szoknyát, telefonon előre jelezve mi is biztosíthatjuk. De bármi kérdés esetén keressetek, akár előre telefonnal lefotózva a tervezett szettet, szívesen adok tanácsot! Kérjük, hogy a megbeszélt időben, vagy picit előbb érkezzetek, mert a beosztás miatt a késéseket nem tudjuk görgetni. A fotózás után még van lehetőség az udvarban tartózkodni, játszani a játszóterén vagy zsetont vásárolni egy jó kis levezető élmény pónilovagláshoz. Igény esetén a büfé is rendelkezésetekre áll! A helyszín erdős jellege miatt esetleg az arra érzékenyek hozzanak magukkal kullancsriasztót. Rossz idő esetén új időpont kerül megbeszélésre, de bízunk a szerencsében. A fotózás alap ára a helyszínen fizetendő, az opcionális plusz költséget, ha szeretnétek az összes fotót, azt utólag rendezzük. Fotósunk: Mikus Kata http://ribizlifoto.hu/ https://www.facebook.com/ribizlifoto/
És akkor beszéljenek helyettünk a képek: