Poniudvar.hu

Állatsimogató udvar a Normafánál

Gyereknap- nem csak gyerekeknek

Gyerekek! Ez a nap rólatok szól!

Valójában minden nap a gyerekek körül forog, de az év egy napja tényleg csak róluk szól, méghozzá május utolsó vasárnapján, amikor a gyermeknapot ünnepeljük. Ilyenkor érdemes olyan programokat kitalálni, amivel az egész család együtt töltheti az időt, hogy igazán emlékezetessé váljon ez a nap a kicsik számára.

Gyerekek! Ez a nap rólatok szól.

Mi pedig olyan programokkal várunk Titeket, hogy biztosan nem fogtok unatkozni. Lesz trakijárat, amivel bebarangolhatjátok az udvart… ha még nem volt elég a száguldásból, akkor jöhetnek a gokartok… még nem fáradtál el eléggé, ugye? Rád várnak a trambulinunk, a játszóterünk, a homokozónk.. és az egész udvarban a különböző játékainkat is kipróbálhatod. Ha megpihennél, akkor a kézműves sarokban készíts egy szuper ajándékot és el ne felejtsd megsimogatni az állatkáinkat.

Emlékszel még, amikor gyereknapi programokon lelkesen rajzoltál a betonra színes krétával, részt vettél az ugrókötélversenyeken, és mindenhol színes lufik, boldog gyerekek, vidám szülők vettek körbe?

A legtöbb ember emlékeiben megmaradnak ezek a napok, és szeretettel emlékeznek rájuk, mert már gyerekként is érezték, hogy ez egy igazán különleges nap.

Lesz sok meglepetés, úgyhogy ne hagyd ki a Piczinke Gyereknapot!

Izgalmas játékok

Pónilovaglás

Gida és alpaka játszótér

Állatsimogató

Szalma ugráló

Minitraki járat

Piczinke gyereknapi program részletes leírása:

Gyereknap 2023​

Legyen buli a gyereknap! A gyerekek egyik kedvenc ünnepe május utolsó hétvégéjén a gyereknap, hiszen ekkor minden róluk és nekik szól. Mi vár a kicsikre és a nagyokra?