Poniudvar.hu

Állatsimogató udvar a Normafánál

Piczinke Póniudvar

Helyszínbérlés

Igazi mesebeli helyre bukkantunk a Normafától pár percre. A Piczinke Póniudvarban törpepónikat, nyuszikat, törpemalacot, kecskét, sőt alpakkát is simogathattok, nem beszélve a szintén meseszerű környezetről a homokozóval, tekerős járművekkel és fából készült játszótérrel. Tömény cukiság Budapesten, aki nem hiszi, járjon utána!

Minimatiné

IMG_6000

Helyszínt keresel?

Megtaláltad. Helyszín bérlés különleges alkalmakra

Udvarunk igénybe vehető családi partik, születésnapok, névnapok, ballagási bulik, keresztelők, babaváró bulik (baby shower party), Gender reveal party, privát rendezvények és családi esküvői partik lebonyolítására a hét bármely napján.

Igényes udvarunk kiválóan alkalmas családi partik lebonyolítására. Udvarunk megtekinthető személyes helyszín bejárás alkalmával a bérlés időpontja előtt. Elkülönített részt biztosítunk az ünneplő csapat számára, és természetesen levesszük a válladról és a készülődéssel járó kavalkád terheit. Családias hangulatot biztosítunk, Ti vagytok a főszereplők, úgyhogy segítünk ötleteid megvalósításában, hogy az élmény a party minden résztvevője számára örök legyen. Szabad levegőn, biztonságos környezetben ünnepelhettek, találkozhattok. Kiváló közlekedés, teljesen szeparált környezet. Igen, pont ez kell nekem! Nálunk a helyetek, hiszen varázslatos helyszínünk hangulata a felnőtteket is mindig magával ragadja. Többéves tapasztalattal rendelkezünk rendezvények lebonyolításában is.
Már meg is győztünk, és nálunk tartanád a tervezett rendezvényt? Szeretettel várunk!