Poniudvar.hu

Állatsimogató udvar a Normafánál

Gyereknapi pünkösdi sokadalom

Miről szól a gyereknap?

Többek között arról, hogy megmutassuk a kicsiknek, mennyire fontos részei a családunknak.
Valójában minden nap a gyerekek körül forog, de az év egy napja tényleg csak róluk szól, méghozzá május utolsó vasárnapján, amikor a gyermeknapot ünnepeljük. Ilyenkor érdemes olyan programokat kitalálni, amivel az egész család együtt töltheti az időt, hogy igazán emlékezetessé váljon ez a nap a kicsik számára, és az sem baj, ha a szülők is élvezni tudják a programot.

Valójában minden nap a gyerekek körül forog, de az év egy napja tényleg csak róluk szól, méghozzá május utolsó vasárnapján, amikor a gyermeknapot ünnepeljük. Ilyenkor érdemes olyan programokat kitalálni, amivel az egész család együtt töltheti az időt, hogy igazán emlékezetessé váljon ez a nap a kicsik számára.

Gyerekek! Ez a nap rólatok szól.

Mi pedig olyan programokkal várunk Titeket, hogy biztosan nem fogtok unatkozni.  A különböző programok mellett Rád várnak a trambulinunk, a játszóterünk, a homokozónk.. és az egész udvarban a különböző játékainkat is kipróbálhatod. Ha megpihennél, akkor a kézműves sarokban készíts egy szuper ajándékot és el ne felejtsd megsimogatni az állatkáinkat.

Emlékszel még, amikor gyereknapi programokon lelkesen rajzoltál a betonra színes krétával, részt vettél az ugrókötélversenyeken, és mindenhol színes lufik, boldog gyerekek, vidám szülők vettek körbe?

A legtöbb ember emlékeiben megmaradnak ezek a napok, és szeretettel emlékeznek rájuk, mert már gyerekként is érezték, hogy ez egy igazán különleges nap.

Lesz sok meglepetés, úgyhogy ne hagyd ki a Piczinke Gyereknapot!

Május 27-28-29
10:00 -18:00 ig
Belépők egységesen 3500Ft/Fő (2 éves kor alatt ingyenes a belépés)

Gyereknapi kézműves kuckó (térítés ellenében)
🏞 varázshomok képek
🌟csillámtetkó
💎strasszmatrica, és kristálybányászat (menő felszereléssel)

A pünkösdi különkiadás mókás játékokkal csak ezeken a napokon.

🌹 Pünkösdi rózsahajító
🐷 Lufimalac terelgető
🌻Virágom – virágom
🌊Tavaszi szél vizet áraszt
👑Pünkösdi király és királylány fotósarok