Poniudvar.hu

Állatsimogató udvar a Normafánál

Gyermekbarát Halloween

Csöppenj egy valódi, izgalmas mesébe, ahol Te leszel a főhös!

Halloween

Nem mindenki kedveli a Halloween-hez kapcsolódó szokásokat, de nekünk erről a bolondos, rémisztgetős estéről csak annyi jut eszembe, hogy a gyerekek imádnak beöltözni mindenféle maskarába.

A Halloween időszaka lehet egy kivételes alkalom arra, hogy a gyerekek kijátsszák, megéljék a bennük levő feszültséget, félelmet játékosan, kreatívan, felszabadultan.

 

IMG_9372

Csöppenj egy valódi, izgalmas mesébe, ahol Te leszel a főhös!

IMG_9400
winner combo

Te leszel a főhős!

Csöppenj egy valódi, izgalmas mesébe, ahol Te leszel a főhös! Életre keltjük a szereplőket, megálmodjuk a saját csodaországunkat. Indulj el a kalandokkal teli útra és fejtsd meg Piczinke rejtvényünket. Az interaktív mese mellett tökvásárral is készülünk. Irány a boszorkányok kuckója is, ahol mindenféle vicces portéka vár a gyerekekre. Halloween programunk nem ijesztő, kisebb gyermekeknek is ajánlott.

IMG_9421
IMG_9365
IMG_9517
IMG_9400
winner combo

Mi vár rátok?

Vannak már olyan rendhagyó programjaink, amit vártok, és már-már követeltek is. Ilyen többek között Piczinke Halloween. Idén sem marad virtuális mese nélkül senki. Főszereplőink egy valódi mesébe csöppennek majd, ahol felkutathatják a megoldandó feladatokat. Kalandos, hosszú út vár a bátor hősökre, meg kell dolgozniuk a jutalomért.
Lesz családi tökfaragás, sőt tökvásár is. Irány a boszorkányok konyhája, ahol mindenféle Zombi koktélokkal a kezünkben pihenhetjük ki a kalandos utazásunkat. Megannyi rengeteg szellemes játékkal és feladattal várunk idén is Titeket.

Az előregisztrációs felület nem elérhető már, de mindenkit szeretettel várunk!

A program ára: 4.500 Ft/fő, 2 éves kortól.

Galéria