Poniudvar.hu

Állatsimogató udvar a Normafánál

Piczinke Halloween

Halloween gyerekeknek, ahol az egész család jól érzi magát

Gyerekbarát Halloween mulatság ​

Nem mindenki kedveli a Halloween-hez kapcsolódó szokásokat, de nekünk erről a bolondos, rémisztgetős estéről csak annyi jut eszembe, hogy a gyerekek imádnak beöltözni mindenféle maskarába.

A Halloween időszaka lehet egy kivételes alkalom arra, hogy a gyerekek kijátsszák, megéljék a bennük levő feszültséget, félelmet játékosan, kreatívan, felszabadultan.

Csöppenj egy valódi, izgalmas mesébe, ahol Te leszel a főhös! Életre keltjük a szereplőket, megálmodjuk a saját csodaországunkat. Indulj el a kalandokkal teli útra és fejtsd meg Piczinke rejtvényünket. Az interaktív mese mellett tökvásárral is készülünk. Irány a boszorkányok kuckója is, ahol mindenféle vicces portéka vár a gyerekekre. Halloween programunk nem ijesztő, kisebb gyermekeknek is ajánlott.

Megannyi rengeteg szellemes játékkal és feladattal várunk idén is Titeket. 👻 🎃

 

Interaktív mese

Családi tökfaragás

Tökvásár

Boszorkány kuckó

Szellemes játékok

Zombi bár

Piczinke halloweeni program részletes leírása:

Halloween 2023​

Gyerekbarát Halloween mulatság.

Vannak már olyan rendhagyó programjaink, amit vártok, és már-már követeltek is. Ilyen többek között Piczinke Halloween. Idén sem marad virtuális mese nélkül senki. Főszereplőink egy valódi mesébe csöppennek majd, ahol felkutathatják a megoldandó feladatokat. Kalandos, hosszú út vár a bátor hősökre, meg kell dolgozniuk a jutalomért.
Lesz családi tökfaragás, sőt tökvásár is. Irány a boszorkányok konyhája, ahol mindenféle Zombi koktélokkal a kezünkben pihenhetjük ki a kalandos utazásunkat. Megannyi rengeteg szellemes játékkal és feladattal várunk idén is Titeket. Mi vár a kicsikre és a nagyokra?