Poniudvar.hu

Állatsimogató udvar a Normafánál

Piczinke Húsvét

Engedd be a tavaszt, és szer­vezz néhány közös csa­ládi prog­ra­mot a gyerekekkel!

Húsvéti program gyerekeknek, ahol az egész család jól érzi magát.

Ha kihagynád az otthoni sonkafőzés fáradalmait, és nincs kedved órákig takarítani egy félresikerült tojásfestés után, viszont szeretnéd a húsvéti hangulatot magadba szívni családilag, akkor irány a szabadba. Nálunk a nyuszi nem csak nyuszitojásokat rejt el az udvarban hanem sok apró kicsi tavaszi kincset. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedves kis meglepetésekkel és felejthetetlen élményekkel készülünk húsvét alkalmából a tavaszi madárdaltól hangos erdőben.

Mi vár a gyerekekre? Kézműves foglalkozás és húsvéti nyuszicsomag dekorálása – ezután nyuszicsomag tartalmának felkutatása – térkép segítségével, minitrakis nyuszijárat, szalmaugráló, minipóni simogató, nyuszi- bari- pici kecske-simi, különleges népi játszótér, trambulin, bajuszkonyha és manóhomokozó, hinták, és egyéb mókás dolgok!

Találkozás a Húsvéti nyuszival

Húsvéti bütykölde

Gida és alpaka játszótér

Nyuszisimogató

Szalma ugráló

Minitrakis nyuszijárat

Piczinke Húsvéti program részletes leírása:

Húsvét 2023​

Itt a tavasz, közeleg a húsvét. Egyre melegebb lesz az idő, a természet ébredezik, a gyerekek pedig nem győzik várni, hogy megérkezzen a húsvéti nyuszi. Ha nem szeretnéd, hogy a húsvéti családi program kimerüljön a locsolkodásban, akkor mi többek közt ilyen színes programokkal várjuk az egész családot: