Poniudvar.hu

Állatsimogató udvar a Normafánál

Büszkén jelentjük be, hogy hamarosan megnyitjuk Magyarország első alpaka teraszát, az Alpaka Garden-t.

Gőzerővel készül Magyarország első alpaka terasza, az Alpaka Garden – Budapest szívében, a Normafánál, ahol egy Piczinke udvar rejtőzik. A meleg tavaszi- nyári időszakban valódi mennyország ez a hely, ahol jólesik a felfrissülés egy limonádé, vagy egy kávé mellett. Különleges hangulat, idilli környezet, madárcsicsergés és persze lenyűgöző  bolyhos teremtmények karnyújtásnyira, akik egy pillanat alatt képesek rabul ejteni a szíved. 

Számunkra nagyon fontos az együttlét: szeretünk beszélgetni, az állatok közelében lenni és sütizni egy jót, úgyhogy álmodtunk egy nagyot és hatalmas örömmel jelentjük be, hogy Április 29-30.-án megnyitjuk az Alpaka Garden-t, ami a kedvenc teraszotok lehet, a gyerekektől elkezdve egészen a felnőttekig mindenki megtalálja majd az örömét benne. Ez a különleges új projekt, a szívünk csücske: hiszen amellett, hogy elfogyaszthatjátok a kávét csodás, madárcsicsergős környezetben – alpakák legyeskednek körülöttetek, simogathatjátok és etethetitek is őket.

Ez a hely nem csak a főváros, hanem Magyarország első ilyen jellegű kávézója, terasza is. Minden korosztály megtalálja majd az alpakák és a teraszunk szépségét. Csak egy tipp: remek randihelyszín lehetünk a szerelmesek körében, hiszen nincs az a lány, aki ne olvadna el a cuki állatok között. Nincs az a srác, aki képes komoly maradni egy  alpaka láttán.

Szóval, ha egy kis feltöltődésre és jókedvre vágytok, térjetek be hozzánk! A részletekkel pedig jövünk hamarosan, addig is egy kis érdekesség az alpakákról itt.